Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

8GB η ψηφιακή έκδοση του Xenoblade Chronicles 3D

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι ο όγκος των αρχείων που απαιτούνται για την εγκατάσταση της ψηφιακής έκδοσης του Xenoblade Chronicles 3D θα είναι 8GB, κάτι που σημαίνει πως -προφανώς- οι κάτοχοι των νέων Nintendo 3DS και Nintendo 3DS XL θα πρέπει να αναβαθμίσουν την microSD κάρτα τους, η χωρητικότητα της οποίας είναι 4GB! Σύμφωνα με τον general coordinator του επερχόμενου τίτλου Hiro Yamada, το game θα είναι τεράστιο και οι παίκτες θα πρέπει να δαπανήσουν περίπου 100 ώρες για να το ολοκληρώσουν. Ο Yamada σημείωσε επίσης ότι τα βασικά χαρακτηριστικά του Wii ήταν ανώτερα σε σχέση με το νέο 3DS και ως εκ τούτου η μεταφορά του τίτλου στη φορητή κονσόλα ήταν πρόκληση για την ομάδα.



«Χωρίς την υψηλότερη απόδοση της CPU του New 3DS δεν θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε το game. Η νέα φορητή κονσόλα έρχεται επίσης με το C-Stick και τα πλήκτρα ZL & ZR, τα οποία αποδείχτηκαν πολύ χρήσιμα καθώς καταφέραμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο το σύστημα ελέγχου του Wii Classic Controller, χωρίς καμία αλλαγή. Η ενασχόληση με το τρισδιάστατο αποτέλεσμα ήταν μια απίστευτα δύσκολη πρόκληση, αλλά ήταν κάτι απαραίτητο ώστε να προσφέρουμε στους παίκτες μια αίσθηση εμβύθισης σε αυτά τα τεράστια τοπία», είπε μεταξύ άλλων ο Hiro Yamada. Υπενθυμίζεται ότι το Xenoblade Chronicles 3D αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου αποκλειστικά για το νέο Nintendo 3DS. Τέλος, στη δημοσιότητα δόθηκε ακόμα ένα trailer για τον τίτλο, το οποίο ακολουθεί στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Monolith Soft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Nortec Multimedia

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*