Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

9 δισ. δολάρια απέφερε στην Epic το Fortnite σε μια διετία

*
Η τεράστια επιτυχία του Fortnite αποδεικνύεται από τα έγγραφα που έρχονται στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της δίκης ανάμεσα σε Epic Games και Apple. Όπως φαίνεται λοιπόν, το Fortnite κατάφερε να δημιουργήσει έσοδα της τάξης των 9.165.000.000 δολαρίων για το 2018 και το 2019. Συγκεκριμένα, το 2018, το παιχνίδι έφερε στα ταμεία της Epic 5.4 δισ. δολάρια, ενώ το 2019 ο αριθμός αυτός έπεσε στα 3.7 δισ. δολάρια. Για να μπορέσουν να γίνουν συγκρίσεις, η Microsoft εξαγόρασε την Bethesda με ένα ποσό της τάξης των 7.5 δισ. δολαρίων, ενώ η Disney πλήρωσε 4 δισ. δολάρια για τα Star Wars και την Lucasfilm. Η Epic εκτίμησε τον Ιανουάριο του 2020 πως το παιχνίδι θα της αποφέρει για τη φετινή χρονιά άλλα 2.7 δισ. δολάρια, ενώ σε όλα αυτά δεν υπολογίζεται η πανδημία που κράτησε μέσα κόσμο αρκετά περισσότερο απ’ όσο συνηθιζόταν τα τελευταία χρόνια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*