Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Abandoned: Μια θολή εικόνα ενός προσώπου με eyepatch βάζει και πάλι φωτιά στη φημολογία για το Silent Hill και τον Kojima

*
Η Blue Box Games συνεχίζει το teasing για το Abandoned videogame που έρχεται στο PS5, αλλά μια εικόνα που δημοσίευσε και παρουσιάζει θολό έναν χαρακτήρα με eyepatch ήταν αρκετό για να βάλει και πάλι φωτιά στις φήμες περί Silent Hill και Hideo Kojima. Όπως μπορείτε να δείτε, η εταιρεία διαφημίζει και πάλι τη διάθεση του Abandoned: Real Time Experience, του app που θα φιλοξενεί όλα τα trailers που θα «τρέχουν» στο PS5 στη λογική game και θα υποστηρίζουν διάφορες new-gen λειτουργίες.



Αρκετοί παρατήρησαν πως στο background φαίνεται ένας ήρωας με eyepatch, ενώ κάποιοι έκαναν ανάλυση της εικόνας που αναφέρουν ότι σημειώνει τη φράση «Welcome to Silent Hill». Δείτε μερικά από αυτά τα tweets.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*