Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Accessories για Switch και NES Classic από την Snakebyte

Η Snakebyte ανακοίνωσε μια νέα σειρά προϊόντων και αξεσουάρ που θα είναι συμβατά με την επερχόμενη κονσόλα της Nintendo, το Switch, καθώς και με το NES Classic Edition, ενώ αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα μέσα στην άνοιξη. Πιο συγκεκριμένα για το Switch θα διατεθεί το Foldable Headset, ιδανικό για on-the-go gaming και το Starter Kit, που θα περιλαμβάνει τσάντα για να μεταφέρετε τη κονσόλα σας με ασφάλεια, ακουστικά, πανάκι καθαρισμού, προστατευτικό οθόνης, control caps και θήκες για τα παιχνίδια σας.



Για το NES Classic θα κυκλοφορήσει ένας Power Adaptor για να συνδέετε την κονσόλα σε οποιαδήποτε πρίζα, καθώς και ένα Gamepad Extension Cable για να επεκτείνετε την απόστασή σας από την κονσόλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*