Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Activision Blizzard: Συνεργασία με το Sportradar για παρακολούθηση του betting στα eSports Leagues τους

*
Η Activision Blizzard ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Sportradar, μια εταιρεία που θα αναλάβει να παρακολουθεί το betting στα Overwatch League και Call of Duty League. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών περιλαμβάνει μια πολυετή συνεργασία και η Sportrader θα παρακολουθεί όλη τη δραστηριότητα των στοιχημάτων που γίνονται στα ηλεκτρονικά πρωταθλήματα, με ευθύνη αναφοράς οποιασδήποτε περίεργης δραστηριότητας εντοπιστεί. Με αυτόν τον τρόπο θέλει η Activision Blizzard να αποφύγει τα στημένα παιχνίδια, τις πληροφορίες «εκ των έσω» και άλλες ανήθικες τακτικές που σχετίζονται με τον τζόγο και τους εμπλεκόμενους στα τουρνουά. Ταυτόχρονα, η εταιρεία θα αναλάβει να προσφέρει τεχνογνωσία και εκπαίδευση των νέων γύρω από τον τζόγο, τους κανόνες και την πιθανότητα εθισμού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*