Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Activision: Επιβεβαίωση ανάπτυξης του φετινού Call of Duty από την Sledgehammer και οικονομικά αποτελέσματα

*
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου της νέας χρήσης, η Activision επιβεβαίωσε πως το φετινό Call of Duty videogame αναπτύσσεται από την Sledgehammer Games. O πρόεδρος της εταιρείας, Dan Alegre, δήλωσε πως «είμαστε χαρούμενοι για τη φετινή premium έκδοση της σειράς που ετοιμάζεται από την Sledgehammer Games. Το παιχνίδι δείχνει εκπληκτικό και θα κυκλοφορήσει το φετινό φθινόπωρο, έτοιμο να προσφέρει μια next-gen εμπειρία, αλλά και να ενισχύσει το υπάρχον οικοσύστημα της σειρά». Η ίδια η ομάδα ανάπτυξης έσπευσε να τοποθετηθεί μετά την σχετική ανακοίνωση και να πει πως περιμένει πως και πως να μας δείξει περισσότερα για το παιχνίδι.



Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά αποτελέσματα, η εταιρεία σημείωσε πως για το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, κινήθηκε στο +27% σε ότι αφορά τον τζίρο και το +23% στα καθαρά κέρδη. Σε αυτό συνέβαλλε η πολύ καλή πορεία του Call of Duty: Black Ops Cold War και των Call of Duty Warzone και Call of Duty Mobile (500 εκ. downloads, 1 δισ. δολάρια τζίρος). Πολύ καλά τα πήγε και η King, συνεισφέροντας με 609 εκ. δολάρια. Τέλος, η Blizzard κινήθηκε στο +7, συνεισφέροντας στα κέρδη με 483 εκ. δολάρια, αν και οι μηνιαίοι χρήστες της έπεσαν κατά 16%, στα 27 εκ. Τέλος, επιβεβαιώθηκε πως το Diablo Immortal βρίσκεται σε σταθερό ρυθμό ανάπτυξης και θα κυκλοφορήσει το 2021. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*