Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Altered Beast και άλλα 4 παιχνίδια SEGA Mega Drive στο Nintendo Switch Online τον Δεκέμβριο (video)

*
H Nintendo ανακοίνωσε τα νέα παιχνίδια του SEGA Mega Drive που θα μπουν στην υπηρεσία Nintendo Switch Online και θα προσφερθούν δωρεάν στους παίκτες. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε τα Altered Beast, Dynamite Headdy, Sword of Vermilion, Thunder Force II και ToeJam & Earl που θα είναι διαθέσιμα σε λίγες μέρες στον κατάλογο των τίτλων SEGA Mega Drive. Υπενθυμίζεται πως τα παιχνίδια του SEGA Mega Drive προσφέρονται στο πλαίσιο του Nintendo Switch Online + Expansion Pack, του πιο ακριβού πακέτου συνδρομής που περιλαμβάνει και το Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise Expansion. Μπορείτε να δείτε ένα σχετικό trailer για τα νέα παιχνίδια στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*