Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Amiiqo: Ανεπίσημη συσκευή backup data για κάθε Amiibo

Οι κάτοχοι Amiibo σύντομα θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν backup data για κάθε φιγούρα που διαθέτουν μέσω ανεπίσημου περιφερειακού που ονομάζεται amiiqo. Αυτή η δυνατότητα είναι χρήσιμη, καθώς κάθε φιγούρα επιτρέπει την εγγραφή δεδομένων για ένα παιχνίδι τη φορά (αν και οι φιγούρες μπορούν να συνεργαστούν με οποιοδήποτε game που απλά απαιτεί πρόσβαση μόνο για ανάγνωση). Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν μέσω του εν λόγω περιφερειακού να κατεβάσουν δεδομένα από άλλους κατόχους Amiibo μέσω internet, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν τη δυνατότητα να «ξεκλειδώσουν» επιπλέον modes, χαρακτήρες ή skins σε games που έχουν σχεδιαστεί μόνο για τους κατόχους συγκεκριμένων Amiibo. 



Ωστόσο το amiiqo δεν είναι φθηνό, αφού σύμφωνα με την σελίδα προ-παραγγελίας η συσκευή κοστίζει €69.99. Τέλος, το amiiqo απαιτεί επίσης NFC Android smartphone για να λειτουργήσει, μπορεί να αποθηκεύσει περιεχόμενο μέχρι και για 200 φιγούρες, ενώ έρχεται με προ-εγκαταστημένο περιεχόμενο για 10 amiibos. Δείτε σε δράση τη συσκευή μέσα από τον παρακάτω player.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*