Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ancestors: The Humankind Odyssey, νέος τίτλος από το δημιουργό του AC

Ο Patrice Désilets, ο ταλαιπωρημένος δημιουργός του Assassin’s Creed ανακοίνωσε το Ancestors: The Humankind Odyssey, τον πρώτο τίτλο της ομάδας του, Panache Digital Games. Η ανακοίνωση έγινε στο Dubrovnik στo πλαίσιoτης Reboot Develop 2015 με ένα πολύ απλό teaser video. Σε αυτό χώρεσαν αναφορές σε σημαντικές στιγμές από την ιστορία της ανθρωπότητας και ένα λεπτεπίλεπτο καρφί για το Assassin’s Creed. Το Ancestors περιγράφεται ως third person action adventure survival episodic game. Κατά τον Désilets, η μικρή του ομάδα έχει στόχο να ετοιμάζει episodic games με την ελευθερία που προηγουμένως δεν μπορούσε να εξασφαλίσει.



Στο νέο τίτλο κάθε επεισόδιο θα δίνει την ευκαιρία να ζήσει τις σημαντικότερες στιγμές της ανθρωπότητας και πάντα ο πολιτισμός θα είναι μια ιδέα μακριά από την εξαφάνιση ή την εξέλιξη. Θα μάθουμε περισσότερα εντός του έτους. Εν τω μεταξύ ρίξτε μια ματιά στο teaser, όπως το κατέγραψε το Eurogamer από τη μεγάλη οθόνη.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*