Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Animal Crossing, FIFA 20 και The Last of Us: Part II τα πιο εμπορικά games στην Ευρώπη το 2020

*
Animal Crossing, FIFA 20 και The Last of Us: Part II αποτελούν τα πιο εμπορικά games για το 2020 στην αγορά της Ευρώπης. Τα στοιχεία αφορούν το πρώτο μισό της χρονιάς που διανύουμε και έρχονται από την GfK και τις έρευνες που κάνει σε 19 ευρωπαϊκές αγορές. Tα Animal Crossing ήταν το πιο εμπορικό παιχνίδι σε Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ελβετία και Μεγάλη Βρετανία, ενώ το FIFA 20 ήταν πρώτο σε Δανία, Ιταλία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία και Ισπανία. Το The Last of Us: Part II τερμάτισε πρώτο σε Τσεχία, Σλοβακία και Σουηδία, αλλά είχε τη δεύτερη θέση σε Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία. Από τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα στοιχεία της έρευνας είναι πως το GTA V ήταν πρώτο σε πωλήσεις για την Ουγγαρία και το Minecraft για την Φινλανδία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Είναι αξιοθαύμαστο που οι πρωτιές στις πωλήσεις διαφέρουν ανά χώρα και ποικίλουν τα games που κερδίζουν την πρωτιά.
      Επίσης, ακόμη είναι εντυπωσιακό που το GTA V παραμένει πρώτο σε κάποιες χώρες.
      Παρόλο που δεν είμαι οπαδός της σειράς Grand Theft Auto και δεν καταλαβαίνω το χαμό που γίνεται με κάθε τίτλο της σειράς, βλέπω πως μετά από τόσα χρόνια κυκλοφορίας του GTA V, ο τίτλος παραμένει κλασσική αξία.
      Μπράβο στη Rockstar Games.
      Το θετικό είναι ότι όσο είναι εφικτό να υπάρχει "υγιής" ανταγωνισμός, υπάρχει πιθανότητα οι εταιρίες να βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό.
      Εγώ αυτό εύχομαι για τη SONY.

*