Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Animated launch trailer για το Windjammers 2

Η Dotemu δημοσίευσε ένα animated trailer για το Windjammers 2, που είναι ήδη διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Steam, Microsoft Store) και Google Stadia. Επιπλέον, το παιχνίδι εχει προστεθεί στον κατάλογο των συνδρομητικών υπηρεσιών Xbox Game Pass και PC Game Pass.

Γύρω στα 25 χρόνια μετά το κλασσικό πλέον Windjammers που κυκλοφόρησε για NEOGEO, έρχεται η συνέχειά του και το να πετάτε δίσκους στους αντιπάλους θα είναι το ίδιο συναρπαστικό όπως τότε. Η εταιρεία ανάπτυξης υπόσχεται ότι το Windjammers 2 είναι ο ιδανικός συνδυασμός στοχείων που αγαπήσατε με νέους μηχανισμούς. Ο ρυθμός του gameplay θα είναι ξέφρενος και μεγάλο ρόλο θα παίξει η στρατηγική.


Έχουν προστεθεί νέοι χαρακτήρες, οι: Sophie De Lys, Max Hurricane, Jao Raposa, Sammy Ho και επιστρέφουν οι Hiromi Mita, Klaus Wessel, Loris Biaggi, Steve Miller, Gary Scott και Jordi Costa.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*