Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Animated trailer για το Metallic Child

Crest και Studio HGR δημοσίευσαν ένα animated trailer για το Metallic Child. To roguelike action game θα γίνει διαθέσιμο στις 16 Σεπτεμβρίου 2021, σε ψηφιακή μορφή, για Nintendo Switch και PC (Steam), ενώ αργότερα, εντός του έτους, θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 4 και PlayStation 5.

Με την έναρξη του gameplay θα αποκτήσετε σχέσεις με το ανδροειδές Rona, που αναζητά βοήθεια σε όλο το σύμπαν. Ελέγχοντας την Rona, που αδυνατεί να κινηθεί από μόνη της, θα πρέπει να την βοηθήσετε να αντιμετωπίσει μια ομάδα robots που έχουν επαναστατήσει και έχουν καταλάβει το εργαστήριο Life Stream. Με τη χρήση διαφόρων όπλων και ικανοτήτων, θα φτάσετε, σταδιακά, στην αποκάλυψη της αλήθειας πίσω από την επανάσταση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*