Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Animated trailer για το War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius

Η Square Enix κυκλοφόρησε ένα animated trailer για το War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius, το tactical RPG το οποίο είναι διαθέσιμο για συσκευές iOS και Android.

Το trailer συνοδεύεται από το τραγούδι "All for Love" της Γιαπωνέζας τραγουδίστριας Raychell. Το animated trailer, μαζι με το εναλλακτικό trailer με Γιαπωνέζικα vocals θα προστεθεί στο παιχνίδι με ένα update στις αρχές του Ιουνίου.


Για όσους δεν γνωρίζουν το παιχνίδι, είναι ένα spin-off του Final Fantasy Brave Exvious που αντλεί στοιχεία από την σειρά παιχνιδιών Final Fantasy Tactics. Developers του παιχνιδιού είναι η Square Enix μαζί με την Gumi Inc. Το παιχνίδι πρωτολανσαρίστηκε αποκλειστικά στην Ιαπωνία το Νοέμβριο του 2019, ενώ η παγκόσμια κυκλοφορία του έγινε στις 20 Μαρτίου 2020.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*