Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Announcement trailer για το Screencheat: Unplugged

*
Το Screencheat: Unplugged, μια πλήρως remastered έκδοση του party split-screen first-person shooter, όπου όλοι είναι ορατοί, θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch στις 29 Νοεμβρίου 2018. Όπως ανακοίνωσε η developer Samurai Punk, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω του eShop της υβριδικής κονσόλας, έναντι €11,99. Σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση υπάρχουν πολλές αλλαγές και βελτιώσεις σε όλους σχεδόν τους τομείς του παιχνιδιού, από τα γραφικά και τον ήχο, μέχρι τον τρόπο χειρισμού. Το παιχνίδι αποτελείται από 11 επίπεδα και από τη στιγμή που όλοι είναι ορατοί σε ολους, το μόνο που έχετε να κάνετε για να εντοπίσετε έναν αντίπαλο, είναι να ρίξετε μια ματιά στην αντίστοιχη οθόνη. Επιπλέον, η ποικιλία game modes αποτελεί εγγύηση ότι, το παιχνίδι θα κρατήσει το ενδιαφέρον των παικτών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακολουθεί το announcement trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*