Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Announcement trailer για το theHunter: Call of the Wild

*
Το theHunter: Call of the Wild ανακοινώθηκε για PlayStation 4 και Xbox One και όλοι οι επίδοξοι κυνηγοί θα πρέπει να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες. Η εκδότρια εταιρεία Avalanche Studios επιβεβαίωσε ότι η έκδοση για τις οικιακές κονσόλες θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει όλο το πρόσθετο υλικό που έχει διατεθεί για PC. Πιο συγκεκριμένα, τα “Tents and Ground Blinds” και “ATV” DLCs. Οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν το τεράστιο open-world περιβάλλον το οποίο εκτείνεται σε περισσότερα από 50 τετραγωνικά μίλια και πανίδα του χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία. Όσοι βρίσκουν το κυνήγι μία μοναχική ασχολία θα χαρούν να μάθουν ότι υπάρχει δυνατότητα για online sessions μαζί με άλλους 8 παίκτες, με cooperative αλλά και competitive modes. Η επερχόμενη έκδοση για PS4 και Xbox One θα κοστίζει $39,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*