Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Another Glimpse of Dread trailer για το Metroid: Dread

H Nintendo και η MercurySteam δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το Metroid Dread με τίτλο Another Glimpse of Dread. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της Ε3 2021, 16 χρόνια μετά τις πρώτες σχετικές πληροφορίες που είχαν δημοσιευτεί και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 8 Οκτωβρίου 2021.

Για μια ακόμα φορά, συνυπεύθυνη για την ανάπτυξή ενός τίτλου της δημοφιλούς σειράς είναι η Mercury Steam (Samus Returns) και το λανσάρισμά του είναι προγραμματισμένο για τον προσεχή Οκτώβριο. Η ιστορία της Samus συνεχίζεται μετά τα γεγονότα του Metroid Fusion, με την πρωταγωνίστρια να εξερευνεί ολομόναχη έναν νέο πλανήτη, με τα E.M.M.I. να βρίσκονται στο κατόπι της. Σύμφωνα με τον παραγωγό Yoshio Sakamoto, πρόκειται για την πρώτη νέα ιστορία μετά από 19 ολόκληρα χρόνια.


Σας θυμίζουμε ότι οι περιπέτειες της Samus Aran ξεκίνησαν στις 6 Αυγούστου 1986, όταν το Metroid λανσαρίστηκε για το NES.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*