Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Anthem και Nintendo Switch σάρωσαν την αγορά των ΗΠΑ τον Φεβρουάριο

*
Τα επίσημα στοιχεία της NPD δείχνουν πως το Anthem, παρά τις μέτριες κριτικές, κατάφερε να είναι ο τίτλος με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για τον Φεβρουάριο. Μάλιστα, μέχρι στιγμής είναι το δεύτερο παιχνίδι σε πωλήσεις για το 2019 συνολικά, μένοντας πίσω μόνο από το Kingdom Hearts III. Οι πωλήσεις του μέχρι σήμερα δείχνουν ότι πέτυχε το δεύτερο καλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία της BioWare, μη καταφέρνοντας να εκθρονίσει το Mass Effect και την κυκλοφορία του το 2012. Μένει πλέον να δούμε τι ακριβώς θα πετύχει τους επόμενους μήνες και σε βάθος χρόνου γενικότερα. Ο προηγούμενος μήνας στις ΗΠΑ φέρνει για άλλη μια φορά εξαιρετικές επιδόσεις για το Nintendo Switch που πέτυχε τον καλύτερο Φεβρουάριο σε επίπεδο αξίας πωλήσεων από το 2011, παρά το γεγονός ότι η αγορά του hardware κινήθηκε πτωτικά κατά 12%.



Αναλυτικά, το Top 10 του software είχε ως εξής:
1. Anthem
2. Jump Force
3. Kingdom Hearts III
4. Far Cry: New Dawn
5. Red Dead Redemption 2
6. Resident Evil 2
7. Super Smash Bros. Ultimate
8. Metro Exodus
9. NBA 2K19
10. Call of Duty: Black Ops IIII 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*