Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Anuchard: Καινούργιο 2D action RPG για PC (trailer)

Η ομάδα ανάπτυξης StellarNull ανακοίνωσε το Anuchard, ένα 2D action RPG για PC που αντλεί την έμπνευσή του από κλασικούς τίτλους όπως το Soul Blazer του 1992 και το Terranigma του 1995. Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, όμως το demo του είναι αυτήν τη στιγμή διαθέσιμο μέσα από τα Steam, Itch.io και Game Jolt.

Στο Anuchard ο παίκτης παίζει ως ένας Bellwielder που πρέπει να ανακτήσει τις ψυχές αγνοούμενων ανθρώπων ώστε να αποκαταστήσει το χαμένο πολιτισμό του κόσμου. Καθώς το κάνει αυτό, οι χαρακτήρες που θα ανακτήσει θα τον βοηθήσουν να μεγαλώσουν την πόλη του και θα του παρέχουν διάφορα βοηθήματα για τις μάχες του. Ο παίκτης θα συλλέξει αντικείμενα, θα λύσει γρίφους και θα μαγειρέψει διάφορα φαγητά πρωτού μπει σε ένα νέο dungeon.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*