Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apex Legends vs. Fornite σημειώσατε 1

*
Το Apex Legends, το νέο παιχνίδι της Respawn, ήρθε κυριολεκτικά από το πουθενά πριν μια εβδομάδα και μέσα σε λίγες μόνο ημέρες φαίνεται πως κέρδισε το κοινό. Αυτό αποδεικνύεται και στατιστικά μιας και στην πρώτη αυτή εβδομάδα, κατέγραψε παραπάνω ώρες θέασης στο Twitch από τον γίγαντα που ακούει στο όνομα Fortnite, μιας και είχε συνολικά 11 εκατομμύρια ώρες επιπλέον και με 600.000 streaming ώρες λιγότερες. Η Dexerto καταγράφει πως την περασμένη εβδομάδα κατά μέσο όρο στο Twitch παρακολούθησαν streams του Apex Legends 183.089 άτομα με τον ανώτατο αριθμό να φτάνει στο 491.894. Αντίστοιχα, το Fortnite είχε μέσο όρο 115.957 και ανώτατο το 326.454. Η μάχη μόλις ξεκίνησε, το Apex Legends έχει κάνει όμως μια εντυπωσιακή αρχή που βοήθησε την ΕΑ να ανέβει μετοχικά, ενώ η Respawn δεσμεύεται να συνεχίσει την υποστήριξη του παιχνιδιού μιας και βλέπουν το Apex Legends ως ένα προϊόν δεκαετίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*