Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Aphelios θα ονομάζεται ο νέος χαρακτήρας του League of Legends

*
Με την 9η σεζόν να έχει μόλις φτάσει στο τέλος της, άρχισαν να ξετυλίγονται τα μελλοντικά πλάνα της Riot Games, όσον αφορά τα updates που έρχονται στο Φαράγγι των Επικαλεστών στο άμεσο μέλλον. Το πιο σημαντικό, αλλά και ενδιαφέρον update αφορά την προσθήκη ενός νέου χαρακτήρα, ονόματι Aphelios, ο οποίος θα έχει τον ρόλο ενός marksman, ή αλλιώς - σύμφωνα με την καθομιλουμένη γλώσσα του κόσμου των MOBA – θα αποτελέσει το νέο adc (attack damage carry) του League of Legends.

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τον Aphelios αναρτήθηκαν στο επίσημο site της Riot Games και αφορούσαν το lore γύρω από τον χαρακτήρα. Έχοντας καταγωγή από την περιοχή Targon, όπως και αρκετοί ακόμα δημοφιλείς champions (π.χ Leona, Pantheon, Diana), η ιστορία του marksman και της δίδυμης αδερφής του Alune που τον συνοδεύει, φαίνεται να καλύπτεται από ένα πέπλο τραγωδίας. Δυστυχώς, δεν κατέχουμε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το gameplay του νέου ήρωα, αλλά γνωρίζουμε πως η Alune θα παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό, δίνοντας μας, ως αποτέλεσμα, έναν πρωτοφανή «δύο-σε-ένα» champion.


Αβεβαιότητα υπάρχει και γύρω από τις εικασίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Aphelios, παρόλο που οι περισσότερες προβλέψεις τον θέλουν να γίνεται διαθέσιμος στις αρχές του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*