Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple Arcade: Ανακοινώθηκε η νέα συνδρομητική υπηρεσία με games

Η Apple αποκάλυψε τη νέα συνδρομητική της υπηρεσία Apple Arcade, που έχει να κάνει με video games. Σε αντίθεσή με cloud based υπηρεσίες που ήδη προσφέρουν ή σχεδιάζουν να λανσάρουν οι Sony, Microsoft, Google και Nvidia, η υπηρεσία της Apple απευθύνεται σε όσους διαθέτουν συσκευή με λειτουργικό iOS και στη λίστα των προσφερόμενων περιλαμβάνονται παιχνίδια από το App Store. Όπως υπολογίζεται, μέχρι σήμερα περίπου 1 δισ. χρήστες έχουν κατεβάσει παιχνίδια από το App Store, με τα διαθέσιμα να ξεπερνούν τα 300.000. Η Apple ελπίζει ότι με τη νέα υπηρεσία θα ανεβάσει κατά πολύ τη δημοτικότητα κορυφαίων τίτλων. Ανά πάσα στιγμή οι συνδρομητές θα έχουν άμεση πρόσβαση σε μια λίστα 100 νέων και αποκλειστικών παιχνιδιών, με τα οποία θα μπορούν να ασχοηθούν σε iPhone, iPad, Mac και Apple TV. Η λίστα των συνεργαζόμενων εταιρειών ανάπτυξης και publishers περιλαμβάνει τις Annapurna Interactive, Bossa Studios, Cartoon Network, Finji, Giant Squid, Klei Entertainment, Konami, Lego, Mistwalker Corporation, SEGA, Snowman και ustwo games. Δεν θα υπάρχουν διαφημίσεις και η εταιρεία σκοπεύει να χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη αποκλειστικού περιεχομένου για την πλατφόρμα. Το Appla Arcade θα λανσαριστεί το προσεχές φθινόπωρο σε 150 χώρες και αναμένουμε την ανακοίνωση για την τιμή της συνδρομής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*