Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Arc of Alchemist: Νέο trailer με έμφαση στο σύστημα μάχης

*
Μπορεί το Arc of Alchemist της Compile Heart να έρχεται στο PlayStation 4 στις 29 Νοεμβρίου στην Ιαπωνία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε κι εσείς να δείτε το νέο του trailer. Σε αυτό η έμφαση πέφτει το σύστημα μάχης, τον έλεγχο της πρωταγωνίστριας, Quin, και τις αδυναμίες κάθε αντιπάλου που η ίδια μπορεί να εκμεταλλευτεί. Οι υπόλοιποι χαρακτήρες του party σας ελέγχονται από την τεχνητή νοημοσύνη και είναι στο χέρι σας να ορίσετε τη συνολική τους συμπεριφορά. Βρείτε το trailer παρακάτω, αν και το να ξεσκονίσετε τα ιαπωνικά σας είναι προαπαιτούμενο για να καταλάβετε πλήρως το τι συμβαίνει. Δεν υπάρχει ανακοίνωση για κυκλοφορία του τίτλου στη Δύση, όμως σχεδόν όλοι οι τίτλοι της Compile Heart βρίσκουν το δρόμο τους και προς τα εμάς. Οπότε αισιοδοξούμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*