Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Arcanium: Rise of Akhan και Krispee Street οι νεότερες προσθήκες παιχνιδιών στο Netflix (trailers)

Το Netflix έχει μπει με φόρα στην αγορά του mobile gaming, και αυτή την εβδομάδα πρόσθεσε το Arcanium: Rise of Akhan, έναν τίτλο που έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τους παίκτες και η αρχική του κυκλοφορία ήταν στις 8 Δεκεμβρίου 2020 μέσω Steam μαζί με το Krispee Street.

To Arcanium: Rise of Akhan είναι ένας τίτλος ανοιχτού κόσμου με στοιχεία στρατηγικής και συλλογής καρτών, και όσοι είναι συνδρομητές στην υπηρεσία του Netflix, μπορούν να το κατεβάσουν σε λειτουργικά συστήματα Android και iOS χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ώστε να απολαύσουν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια deckbuilding.


Επίσης το Netflix πρόσθεσε και το Krispee Street, ένα παιχνίδι όπου προσπαθείτε να βρείτε κρυμμένα αντικείμενα στον χάρτη, το οποίο μοιάζει με την ψηφιακή έκδοση του Where’s Waldo που έχει βασιστεί στο webcomic Krispee.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα trailers των δύο νέων παιχνιδιών του Netflix

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*