Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Assassin's Creed Valhalla: στο Xbox με υποστήριξη Smart Delivery

*
Το Assassin's Creed Valhalla θα είναι ένα ακόμα third party game που θα υποστηρίζει το Smart Delivery Technology της Microsoft, δηλαδή θα αγοράζετε το game μια φορά και θα μπορείτε να το απολαύσετε είτε στο Xbox One, είτε στο Xbox Series X.

Το πρώτο trailer του νέου τίτλου της δημοφιλούς σειράς παρουσιάστηκε σήμερα, με τη διαδικασία αποκαλυπτηρίων να έχει ξεκινήσει από χθες, 29 Αριλίου 2020, με ένα εκτεταμένο live stream. Το Assassin's Creed Valhalla φέρνει τους παίκτες μπροστά σε ένα δυναμικό και ανοιχτό κόσμο στη μεσαιωνική Αγγλία του 9ου αιώνα και του Alfred The Great. Ακόμη, το παιχνίδι θα προσφέρει raids, επέκταση του οικισμού και ενίσχυση της δύναμής του χαρακτήρα και της επιρροής του. Θα προσφέρονται πολλές επιλογές customization στον ήρωα, που ξεφεύγουν από τα απλά χρώματα στα μαλλιά και τα τατουάζ. Επιπλέον, θα μπορείτε να μοιράζεστε τον χαρακτήρα σας online με άλλους παίκτες και να στρατολογείτε μισθοφόρους που έχουν φτιάξει άλλοι. Οι πολιτικές συμμαχίες, οι αποφάσεις στη μάχη και οι επιλογές στους διαλόγους θα μπορούν να επηρεάσουν τον κόσμο του παιχνιδιού και ως εκ τούτου οι παίκτες θα πρέπει να προσέξουν τι θα κάνουν σε κάθε στιγμή που θα ζητηθεί να πάρουν μια απόφαση.


Σας υπενθυμίζουμε ότι, το Smart Delivery της Microsoft είναι μια νέα τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί σε όλους τους first party τίτλους της εταιρείας, ενώ προαιρετική είναι η χρήση του από 3rd party developers. Ήδη γνωρίζουμε ότι η CD Projekt RED την έχει υιοθετήσει για το πολυαναμενόμενο Cyberpunk 2077.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*