Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Astro’s Playroom: Υπό σκέψεις ακόμη ένα sequel ή ένα expansion

*
Τα πολλά θετικά σχόλια που απέσπασε το Astro’s Playroom για το PS5 φαίνεται πως έχουν βάλει ήδη τη Sony και το Japan Studio σε σκέψεις για ένα sequel ή expansion. Ο επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης σημείωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Edge πως είναι όλα υπό σκέψη, αλλά δεν έχουν παρθεί ακόμη οι σχετικές αποφάσεις. Ωστόσο, τόνισε πως η ομάδα πίσω από τον τίτλο θα συνεχίσει να εξερευνά τον κόσμο του DualSense και να προσπαθεί να δώσει στους gamers παρόμοιες υλοποιήσεις των ιδεών της. «Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για το Astro’s Playroom. Έχουμε ακούσει πολλά από τα media και είναι ιδιαίτερα θετικά, κάτι που με κάνει τρομερά χαρούμενο», σημείωσε χαρακτηριστικά. Συμπλήρωσε πάντως πως «περιμένουμε να ακούμε και από τους gamers σχόλια. Και όσο παίζουν περισσότεροι το Astro’s Playroom και ανεβαίνει η δημοτικότητά του, τόσο θα αποδεικνύεται πως αυτό που κάναμε ήταν σωστό και πως μπορεί να ακολουθήσει και κάτι ακόμη. Αυτό που θέλω να τονίσω πάντως είναι πως η Team Asobi εργάζεται πάνω σε πάρα πολλές ιδέες και τεχνολογίες σχετικά με το controller. Και αν κάποια ιδέα καταλήξει με παρόμοιο τρόπο να γίνει game, αν είναι η κατάλληλη στιγμή θα το κάνουμε».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*