Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

At the Gates: Νέος τίτλος από τον designer του Civilization 5

*
Το επόμενο παιχνίδι του Jon Shafer, designer του Civilization 5, έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας. Ο τίτλος ονομάζεται At the Gates και πρόκειται για ένα novel strategy game που βρισκόταν 7 ολόκληρα χρόνια υπό ανάπτυξη. Το At the Gates θα κυκλοφορήσει μέσα από το Steam στις 23 Ιανουαρίου 2019. Το παιχνίδι ξεκινά στον μεσαίωνα, στην Ευρώπη, καλώντας τους παίκτες να οδηγήσουν τη φυλή τους στη δόξα. Η παρουσίαση θα θυμίσει σε πολλούς τη σειρά Civilization, όμως το At the Gates περιέχει έναν ασταμάτητα εξελισσόμενο χάρτη, ο οποίος θα αλλάζει μαζί με τις εποχές. Ο Shafer δημιούργησε το δικό του studio με το όνομα Conifer Games το 2013, με το At the Gates να περνά από το Kickstarter επιτυχώς και να προορίζεται, αρχικα, για κυκλοφορία εντός του 2014, πριν ακολουθήσουν αλλεπάλληλες καθυστερήσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*