Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bandai Namco Next: H Bandai Namco ίσως διοργανώσει το δικό της Direct-style event

*
Η Bandai Namco, η εταιρία πίσω από τα Tekken, Tales of αλλά και του πολυαναμενόμενου Elden Ring, καταχώρησε ένα trademark ονόματι Bandai Namco Next, το οποίο πιθανό να είναι ένα showcase event όπως το Nintendo Direct. Η καταχώρηση, η οποία τώρα έχει διαγραφεί, έγινε στις 29 Δεκεμβρίου 2021 και έγινε αποδεκτή στο τέλος του Ιανουαρίου. Η εταιρία, για να προστατέψει τον εαυτό της, δήλωσε πως αυτό το trademark κάλυπτε προϊόντα και υπηρεσίες όπως θεματικά πάρκα, διαγωνισμούς esports, ταινίες, παιχνίδια, δίκτυα υπολογιστών, online publications, animated films και videogames.

Από πλευράς της, η Ιαπωνική εταιρία δεν έχει ανακοινώσει κάποιο online presentation, αλλά ούτε έχει χρησιμοποιήσει το όνομα "Bandai Namco Next" σε οτιδήποτε στο παρελθόν. Βέβαια, αν πρόκειται για event, Η Bandai Namco έχει αρκετά παιχνίδια υπό ανάπτυξη, για τα οποία οι fans πεθαίνουν να μάθουν νέα, ειδικά στην περίπτωση του Elden Ring.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*