Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Batman: Arkham Legacy φημολογείται να είναι ο τίτλος του επόμενου παιχνιδιού της Warner Bros Montreal.

*
Ο περιβόητος χρήστης του Twitter, Sabi, υπεύθυνος για τις διαρροές πληροφοριών των Microsoft, Bethesda και Nintendo κατά την Ε3 του 2019, φαίνεται να έδρασε ξανά. Αυτή τη φορά, φαίνεται να μας αποκαλύπτει εμμέσως το πιθανό όνομα του επόμενου τίτλου της σειράς Batman: Arkham, ονόματι Batman: Arkham Legacy, στο οποίο θα μπορούμε να χειριζόμαστε ολόκληρη την οικογένεια του Σκοτεινού Ιππότη. Λογική έκβαση της ιστορίας, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν το τέλος του Arkham Knight, αλλά και το περιεχόμενο των expansions ακολούθησαν. Το μόνο σίγουρο είναι πως μέχρι στιγμής όλα είναι απλές υποθέσεις.

Μία πιθανή ημερομηνία κατά την οποία ίσως έχουμε περισσότερες πληροφορίες είναι η 25η Οκτωβρίου, η μέρα που το Arkham Origins γιορτάζει τα 6 χρόνια κυκλοφορίας του, όπου η Warner Bros θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει μια «εορταστική» ανακοίνωση. Ανεξαρτήτως της εγκυρότητας των πληροφοριών του Sabi, είναι φανερό πως η ανακοίνωση του παιχνιδιού θα γίνει αρκετά σύντομα, αφού άλλωστε έχει προηγηθεί και ένα teaser από τον publisher τον περασμένο μήνα, κατά τη διάρκεια της 80ης επετείου του Batman.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*