Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Battle trailer για το Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition

Η Bandai Namco δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition. Σε αυτό παρουσιάζεται το σύστημα μάχης των Digimon Story: Cyber Sleuth και Digimon Story: Cyber Sleuth - Hacker’s Memory. Η συλλογή ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Anime Expo 2019 και πρόκειται να κυκλοφορήσει για Nintendo Switch και PC στις 18 Οκτωβρίου 2019.

Για μια ακόμα φορά, οι παίκτες καλούνται να λύσουν μυστήρια με τα αγαπημένα τους Digimon με απώτερο σκοπό να σώσουν όχι μόνο τον ψηφιακό αλλά και τον πραγματικό κόσμο. Σας θυμίζουμε οτι τα Digimon Story Cyber Sleuth και Digimon Story Cyber Sleuth: Hacker’s Memory είναι άμεσα διαθέσιμα για PlayStation 4 και PlayStation Vita.


Τέλος, ο παραγωγός Habumon επανέλαβε πως ένα Digimon Story game βρίσκεται ήδη στα σκαριά, ενώ το Digimon Survive δεν θα είναι πιστό στο ραντεβού του με τους παίκτες και δεν θα κυκλοφορήσει πριν το 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*