Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Beans: Πρώην developers της Ubisoft ανακοίνωσαν το νέο τους studio

*
Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παρουσίασης της Devolver Digital, δύο πρώην developers της Ubisoft ανακοίνωσαν την εταιρεία Beans, το νέο τους studio. Ο λόγος για τους Gabriela Salvatore και Dean Evans. Η νέα εταιρεία προσλαμβάνει αυτή την περίοδο κόσμο για εργασία στα γραφεία της στο Toronto και το πρώτο της project θα κυκλοφορήσει από την Devolver Digital. Στόχος είναι η ομάδα να κάνει 7 προσλήψεις μέχρι τα τέλη του 2020. Η Salvatore έφυγε από την Ubisoft το 2016 και μετά από 4 χρόνια παρουσίας εκεί και εργασίας ως game designer σε projects όπως τα Far Cry 5 και Far Cry Primal. Ακόμη, εργάστηκε στο κομμάτι του motion capture για το For Honor, καθώς και ως σύμβουλος στο Starlink: Battle for Atlas. Στη συνέχεια πήγε στην Creative Assemble, όπου και εργάστηκε ως game designer για το Total War franchise. Ο Evans έφυγε από την Ubisoft το 2018 και μετά από 12 χρόνια και μετά από εργασία ως creative director σε πολλά projects όπως το Far Cry 3: Blood Dragon.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*