Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Behind the scenes video για το Felix the Reaper

Όσοι αγοράσουν το Felix the Reaper θα βιώσουν μια κωμικοτραγική ιστορία αγάπης που διαδραματίζεται στα σκοτεινά, γραφειοκρατικά δωμάτια του κάτω κόσμου. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου 2019, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Πρωταγωνιστής είναι ο Felix, ένας χορευτής που μοιάζει να έχει βγει από πακέτο marshmallows και αποστολή του είναι να ελκύσει το ενδιαφέρον της Betty The Maiden. Το πρόβλημα του Felix είναι οτι εργάζεται στο Ministry of Death, ενώ η Betty στο Ministry of Life. Για να μπορέσει να κατακτήσει την καρδιά της, ο Felix αναλαμβάνει το ρόλο του "θεριστή" ψυχών και εξασφαλίζει το θάνατο όλων όσων βρίσκονται στη λίστα του.


Για να το κατορθώσει θα πρέπει να χορέψει στις σκιές που καλύπτουν τον κόσμο του παιχνιδιού, λύνοντας ταυτόχρονα μια σειρά από puzzles. Περισσότερες πληροφορίες στο video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*