Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Behind the scenes εικόνες από τη δημιουργία του trailer για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

*
Η Nintendo ανέβασε στο επίσημο site της μια σειρά από behind the scenes εικόνες και τη δημιουργία του The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. Οι εικόνες δείχνουν μερικές από τις σκηνές που είδαμε στο Ε3 2019 trailer, χωρίς ωστόσο να γινόμαστε ιδιαίτερα σοφότεροι. Τα καρέ παρουσιάζουν απλά τη δουλειά που έγινε σταδιακά, από τα πρώτα concepts μέχρι και το motion capture και το animation. Στη σελίδα έχουν ανέβει ακόμη παρόμοιες πληροφορίες για άλλα IPs, όπως τα Splatoon, ARMS και Animal Crossing.



Το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 (ή όπως ονομαστεί το sequel) βρίσκεται επίσημα στο στάδιο της ανάπτυξης για το Nintendo Switch και αναμένουμε περισσότερα για την κυκλοφορία του στο άμεσο μέλλον. Μέχρι τότε, θυμηθείτε το E3 2019 trailer του!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*