Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Big in Japan sale στο PlayStation Store

Όπως κάθε εβδομάδα, η Sony δημοσίευσε τη λίστα με τις νέες προσφορές σε ψηφιακούς τίτλους για PS4, PS3 και PS Vita, με το The Division να είναι το “Deal Of The Week” στο PlayStation Store. Εκτός από τα παραπάνω, αυτή την εβδομάδα υπάρχει και το Big in Japan sale. Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 17 Ιουλίου και περιλαμβάνει πάνω από 300 τίτλους που προέρχονται (ή έχουν στοιχεία) από την Ιαπωνία ή την ιαπωνική κουλτούρα. Στη λίστα θα βρείτε πολλά AAA games έναντι έκπτωσης έως 60%, όπως είναι τα Dark Souls III, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Digimon Story Cyber Sleuth, DmC Devil May Cry: Definitive Edition και πολλά άλλα. Βρείτε όλες τις προσφορές στο ευρωπαϊκό PlayStation Blog.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Για το PS3 το Vagrant Story με κλείνει πολύ το μάτι.
      Παρόλο που δεν το έπαιξα στην εποχή του, αλλά αν θυμάμαι καλά, ήταν ένα άριστος PS1 τίτλος. Γίνονταν ντόρος γύρω από το όνομά του εκείνη την εποχή.

*