Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

BioShock 4: Open World θα είναι το νέο game, σύμφωνα με αγγελίες εργασίας του studio

*
Ξέρουμε εδώ και αρκετούς μήνες πως η 2K Games ετοιμάζει το BioShock 4 με τη βοήθεια της Cloud Chamber, ωστόσο κάποιες αγγελίες φαίνεται να μαρτυρούν και την open world φύση του. Ο τίτλος αναμένεται στις κονσόλες νέας γενιάς και όπως φαίνεται από τις περιγραφές των αγγελιών, θα έχει έναν ανοιχτό κόσμο και θα χρησιμοποιεί αρκετά ανεπτυγμένες τεχνικές AI. Όπως εντόπισε στο διαδίκτυο αναλυτής της αγοράς, υπάρχουν αγγελίες https://boards.greenhouse.io/cloudchamberen για modelers, designers, programmers και QA Testers και voice designers. Στα όσα αναφέρονται για τα των διαλόγων, φαίνεται πως θα έχουμε ένα σύστημα παρόμοιο με αυτό του Fallout 4. Μένει πλέον να δούμε πότε θα έχουμε κάποιο νέο trailer ή κάποιο update για να πάρουμε μια πρώτη γεύση του τι μας περιμένει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*