Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

BioWare, DICE, Maxis, Criterion και EA Sports δουλεύουν σε νέα games για την ΕΑ

*
Στο πλαίσιο των ανακοινώσεων από τα οικονομικά αποτελέσματα της ΕΑ, η εταιρεία ανακοίνωσε πως μερικά από τα studios της, όπως οι BioWare, DICE, Maxis, Criterion και EA Sports εργάζονται ήδη σε νέα games. Η EA σημείωσε χαρακτηριστικά πως η Motive εργάζεται πάνω σε ένα εντελώς νέο IP, ενώ BioWare, DICE, Maxis και Criterion συνεχίζουν τη δουλειά τους πάνω σε νέους τίτλους (που ανήκουν σε γνωστές σειρές). Η EA Sports ετοιμάζει τα νέα της αθλητικά games, ενώ κάποια νέα indie και third-party games που θα κυκλοφορήσουν υπό την αιγίδα του γνωστού publisher θα ανακοινωθούν σε μετέπειτα χρονική στιγμή. Σε ότι αφορά το Dragon Age 4, θα πρέπει να το περιμένουμε μετά τον Μάρτιο του 2022, ενώ επιβεβαιώθηκε πως θα δούμε κι άλλα σημαντικά games του παρελθόντος να γίνονται remaster, στη λογική του Command & Conquer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*