Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

BioWare: «Το Dragon Age 4 είναι ένα single-player game χτισμένο σε επιλογές που παίζουν ρόλο»

*
Η BioWare προχώρησε σε μια νέα και σύντομη τοποθέτηση για το Dragon Age 4, θέλοντας να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους. Η εταιρεία ανέφερε ότι ο τίτλος είναι μια single-player εμπειρία που είναι χτισμένη πάνω σε επιλογές και αποφάσεις που παίζουν σημαντικό ρόλο. Ο γενικός διευθυντής της ομάδας ανάπτυξης, Gary McKay, σημείωσε πως «είμαστε αφοσιωμένοι στα νέα Dragon Age και Mass Effect και βλέπω τρομακτική δουλειά και από τις δύο ομάδες». Η εξέλιξη αυτή έρχεται προφανώς για να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο για το ύφος του νέου μέρους της σειράς Dragon Age, μιας και ακόμη δεν έχουμε δει σαφές δείγμα γραφής και δεν έχουν βγει τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα για το τι μπορούμε να περιμένουμε. Μένουμε αυτά μέχρι νεοτέρας λοιπόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*