Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2018: Οι προσφορές του PS4

*
Η Sony ανακοίνωσε την προσφορά που θα «τρέξει» στο πλαίσιο της φετινής Black Friday και θα περιλαμβάνουν τόσο την κονσόλα, όσο και το PlayStation VR και τα περιφερειακά με μεγάλη έκπτωση. Προσφορές Black Friday λοιπόν και από τις 18 έως και τις 26 Νοεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το απλό PS4 με σκληρό δίσκο 1ΤΒ στην τιμή των $199 μαζί με ένα φυσικό αντίτυπο του Spider-Man και ένα ασύρματο χειριστήριο DualShock 4. Για όσους θέλουν να αγοράσουν το PlayStation VR, η Sony θα «τρέξει» μια καμπάνια που μας θυμίζει την περσινή Black Friday, δηλαδή με το βασικό πακέτο στα $199,99. Αν τώρα ψάχνεστε για χειριστήριο, στην Black Friday θα βρείτε επιλεγμένα DualShock controllers στην τιμή των $39,99, ενώ τέλος προσφορά θα υπάρξει τόσο στη 12μηνη συνδρομή για το PlayStation Plus, όσο και σε πολλά γνωστά games (μέσω του PlayStation Store), όπως το Call of Duty: Black Ops 4.



Οι προσφορές αυτές αφορούν την αγορά της Αμερικής, ωστόσο μπορούν να αποτελέσουν βάση για τα όσα θα πρέπει να περιμένουμε και στην Ευρώπη (και στην Ελλάδα). Δείτε και ένα σχετικό trailer που δημοσίευσε η Sony για την PS4 Black Friday.



Μάθε πρώτος όλες τις προσφορές της Black Friday 2018 στην Ελλάδα
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • crsweber
    • στα μεγαλα καταστηματα που κανουνε και το black friday οπως πλαισιο, αυτην την στιγμη εχουνε 359 ευρω το ps4 1 tb μαζι με το spiderman 4 και ενα χειριστηριο, δηλαδη θα το ριξουνε στα 200 ευρω στην ελλαδα?

      • T_K_L_L_LUIGI
      • Κράτα μικρό καλάθι. Δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε με την αγορά της Αμερικής, θα υπάρξουν πιστεύω καλές προσφορές αλλά όχι σε τέτοια επίπεδα.

    • darkwolf8
    • Αν δε κανουν αυτην την προσφορα εδω τοτε να μη μιλανε για black friday.Black Friday ειναι εκπτωση τουλαχιστον 50 τοις εκατο σε μεγαλα προιοντα και οχι 10 ευρω πιο κατω.

*