Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2019: Ημερομηνία και προσφορές

*
Η Black Friday έχει φτάσει να κάνει έναν από τους υψηλότερους τζίρους της σεζόν και φέτος θα έχει ακόμη περισσότερες προσφορές. Τι μας περιμένει λοιπόν στην Black Friday 2019 και πότε είναι; Σε ποια ημερομηνία; Ως Black Friday (ή «Μαύρη Παρασκευή») ορίζεται η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως φέτος η εν λόγω εορταστική περίοδος θα πέσει στις 29 Νοεμβρίου 2019. Εκεί, οι καταναλωτές θα μπορέσουν να βρουν προϊόντα όλων των κατηγοριών σε χαμηλότερες τιμές και μερικά που λειτουργούν ως «κράχτες» με εκπτώσεις που ξεπερνούν και το 50%. Η Black Friday ξεκίνησε από τις ΗΠΑ, γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία και στην ελληνική αγορά και πλέον θεωρείται θεσμός. Υπενθυμίζεται δε πως μετά την Black Friday 2019 ακολουθεί και η Cyber Monday 2019.



Ήδη οι πρώτες προσφορές έκαναν την εμφάνισή τους, οπότε καλό θα είναι να σπεύσετε να ρίξετε μια ματιά στον ειδικό τομέα που έχουμε ετοιμάσει για εσάς, στο link στο τέλος του άρθρου. Μέχρι τότε, διαβάστε τι έχει ήδη ανακοινωθεί:
- Black Friday 2019 προσφορές ΕΑ
- Black Friday 2019 προσφορά PS Plus
- Black Friday 2019 προσφορά Nintendo Switch
- Black Friday 2019 προσφορά Xbox
- Black Friday 2019 προσφορές Razer

Για ακόμη περισσότερες προσφορές Black Friday 2019, μπείτε στο ακόλουθο link.

Black Friday 2019: Όλες οι προσφορές σε games και κονσόλες

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*