Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2020: Αυτές είναι οι προσφορές του PlayStation Store

*
Η Black Friday 2020 πλησιάζει και εννοείται ότι το PlayStation Store δεν θα μπορούσε να λείπε από τον χορό των προσφορών. Κυριαρχεί η έκπτωση κατά 25% στην τιμή της ετήσιας συνδρομής PlayStation Plus, που μπορείτε να την προμηθευτείτε στα €44,99. Από εκεί και πέρα θα βρείτε δεκάδες μεγάλες επιτυχίες, κυρίως του PlayStation 4, που πωλούνται με έκπτωση έως και 70%.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα: Marvel's Spider-Man Game of the Year Edition, The Last of Us: Part II, Ghost of Tsushima, Final Fantasy VII Remake, Doom Eternal, Watch Dogs Legion (PS4, PS5), WRC 9 (PS4, PS5), Resident Evil 3, UFC 4, FIFA 21, God of War, Assassin's Creed Origins Gold Edition, Mafia Trilogy, Borderlands 3 (PS4, PS5), Hitman 2 και πολλά άλλα. Τον πλήρη κατάλογο των προσφορών θα τον βρείτε εδώ.


Οι προσφορές ισχύουν μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2020.



Black Friday 2020: Δείτε όλες τις προσφορές

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*