Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2020: Αυτές είναι οι προσφορές του Xbox

*
Το Xbox ανακοίνωσε επίσημα τις προσφορές που θα "τρέξει" στο Black Friday 2020 και είναι αρκετές. Όπως μας ενημέρωσε το γραφείο επικοινωνίας του ελληνικού Xbox, οι προσφορές θα "τρέξουν" για Black Friday και Cyber Monday και έχουν ως εξής.

Έκπτωση έως και 40% στο Xbox Game Pass Ultimate
Εξοικονομήσετε έως και 40% έκπτωση στους 3 μήνες του Xbox Game Pass Ultimate: Διαθέσιμη προσφορά από την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου σε συμμετέχοντες retailers.


Έκπτωση έως και 55% σε επιλεγμένα παιχνίδια σε κονσόλα και PC & έως 60% σε επιλεγμένους PC τίτλους!
Εκπτώσεις σε ορισμένα από τα σημαντικότερα video games σε κονσόλα και PC: Από την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου έως την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στο Xbox.com και στο Microsoft Store, θα μπορείτε να λάβετε έως και 55% έκπτωση σε επιλεγμένους digital τίτλους σε ορισμένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια της σεζόν όπως τα Forza Horizon 4, Marvel`s Avengers, Watch Dogs: Legion, FIFA 21 και NBA 2K21. Δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη αξία στους παίκτες σε PC, η Microsoft προσφέρει έκπτωση έως και 60% σε επιλεγμένους PC τίτλους όπως τα Age of Empires II: Definitive Edition, Forza Horizon 4 Standard Edition και Gears 5.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις προσφορές που ισχύουν σε παιχνίδια!

Black Friday 2020: Δείτε όλες τις προσφορές


Έκπτωση έως και €20 σε επιλεγμένα Xbox controllers!
Λάβετε έως και €20 έκπτωση σε επιλεγμένα Xbox controllers – συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων κυκλοφοριών του 2020: Διαθέσιμη προσφορά από την Κυριακή 22 Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στο Microsoft Store και σε συμμετέχοντες retailers. Λάβετε έως και €20 έκπτωση σε επιλεγμένα Xbox controllers συμπεριλαμβανομένων των νέων Xbox Wireless Controllers Carbon Black, Robot White, και Shock Blue, που ξεκινούν από €39.99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*