Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2020: Ημερομηνία και προσφορές

*
Ενημέρωση 16/11/21: Πολλά και ενδιαφέροντα προϊόντα θα έχει και για τη νέα σεζόν η Μαύρη Παρασκευή, οπότε διαβάστε περισσότερα για το θέμα στο άρθρο μας για την Black Friday 2021.

Διαβάστε ακόμη: Black Friday 2021: Συστάσεις της ΕΕΤΤ για καταναλωτές, εταιρείες ταχυμεταφορών και e-Shops
Διαβάστε ακόμη: Black Friday 2021: Εκπτώσεις σε περιεχόμενο για το Animal Crossing: New Horizons


Η Black Friday έχει φτάσει να κάνει έναν από τους υψηλότερους τζίρους της σεζόν και φέτος θα έχει ακόμη περισσότερες προσφορές. Τι μας περιμένει λοιπόν στην Black Friday 2020 και πότε; Ως Black Friday (ή «Μαύρη Παρασκευή» στη χώρα μας) ορίζεται η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως φέτος είναι η Παρασκευή 27 Νοεμβρίου. Εκεί, οι καταναλωτές θα μπορέσουν να βρουν προσφορές σε όλες τις κατηγορίες παιχνιδιών και αρκετές κονσόλες, ενώ για άλλη μια χρονιά αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο ο τομέας των τηλεοράσεων και των smartphones. Ο εορτασμός της Black Friday ξεκίνησε από τις ΗΠΑ, γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία και στα μέρη μας και πλέον θεωρείται θεσμός.



Τι αλλάζει φέτος;
Λόγω του κορονοϊού και του γεγονότος ότι τα εμπορικά καταστήματα θα είναι -κατά πάσα πιθανότητα- φέτος κλειστά, οι προσφορές δεν θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, αλλά αρκετά νωρίτερα. Ακόμη και από πέρσι, οι προσφορές Black Friday άρχιζαν από τη Δευτέρα της ίδιας εβδομάδας, ωστόσο νωρίς μαθαίναμε μόνο μερικές από αυτές. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι φέτος οι προσφορές θα είναι πιο σημαντικές και θα αρχίσουν να εμφανίζονται νωρίς για να προετοιμαστούν κατάλληλα και οι online παραδόσεις. Εννοείται πως στις παραγγελίες θα προσφέρεται -αν συνεχιστεί το lockdown- μόνο για παράδοση κατ’ οίκον.

Τι αναμένουμε στις κονσόλες;
Οι προσφορές θα είναι πολλές, ωστόσο αξίζει να εστιάσουμε περισσότερο στο τι αναμένουμε για τις κονσόλες. Όπως είναι λογικό, προσφορές στα nex-gen συστήματα δεν θα υπάρξουν, τόσο γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχει καν στοκ στα ράφια των καταστημάτων. Οι προσφορές θα κινηθούν γύρω από τα Xbox One και PS4, χωρίς να αναμένεται κάτι το εξωπραγματικό. Είτε θα κινηθούν οι κονσόλες σε ένα επίπεδο του -50€, είτε σε μια μειωμένη τιμή και κάποιο game πακέτο.

Τι αναμένουμε στα περιφερειακά;
Σίγουρα θα δούμε μειώσεις τιμών και στα περιφερειακά και λογικά και στο PS VR, το DualShock 4 και το Xbox Controller.

Τι αναμένουμε στα games;
Στα games αναμένουμε και τις περισσότερες προσφορές. Κάθε εταιρεία θα μειώσει τις τιμές σε παλαιότερες και νεότερες κυκλοφορίες και σίγουρα θα δοθεί η ευκαιρία να συμπληρώσετε τη συλλογή σας

Τι αναμένουμε στις υπηρεσίες;
Σίγουρα και το PlayStation και το Xbox θα «τρέξουν» προσφορές για τις συνδρομές τους. Αναμένουμε περισσότερα γι’ αυτά τις επόμενες μέρες.

Και η Nintendo;
Η Nintendo, ως συνήθως, δεν θα ακολουθήσει το δρόμο των προσφορών στην Black Friday, τουλάχιστον σε επίπεδο κονσόλας. Ίσως δούμε κάποια πράγματα για τα του software. Ωστόσο κι εδώ θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*