Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2020: Προσφορά για το Humble Choice Premium

*
Μια εξαιρετική ευκαιρία περιμένει τους νέους συνδρομητές του Humble Choice Premium προγράμματος από το Humble Bundle, καθώς θα μπορούν να αποκτήσουν την συνδρομή ενός χρόνου με έκπτωση -45%, από τα €142,99 στα €81,99.

Το Humble Choice είναι μια μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει δέκα τίτλους για PC, ανάμεσα τους δημοφιλή indies και AAA παιχνίδια. Με την Premium επιλογή οι συνδρομητές μπορούν κάθε μήνα να επιλέγουν εννέα τίτλους από την λίστα, ενώ παράλληλα έχουν πρόσβαση στο Humble Trove με πληθώρα από free-DRM τίτλους και επιπλέον έκπτωση 20% στο Humble Store.


Για όσους αποκτήσουν την προσφορά του Humble Choice θα ξεκινήσουν με το Humble Choice του Νοεμβρίου που περιλαμβάνει τα Darksiders III, Yakuza Kiwami 2, Imperator: Rome Deluxe Edition, Crying Suns, Darksburg, Little Misfortune, Smile For Me, Darkwood, TSIOQUE, Rover Mechanic Simulator, Youropa και Townsmen - A Kingdom Rebuilt.



Black Friday 2020: Δείτε όλες τις προσφορές

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*