Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2021: Ημερομηνία και προσφορές

*
Η Black Friday έχει φτάσει να κάνει έναν από τους υψηλότερους τζίρους της σεζόν και φέτος θα παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσφορές. Τι μας περιμένει λοιπόν στην Black Friday 2021 και πότε; Ως Black Friday (ή «Μαύρη Παρασκευή» στη χώρα μας) ορίζεται η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως φέτος είναι η Παρασκευή 26 Νοεμβρίου. Εκεί, οι καταναλωτές θα μπορέσουν να βρουν προσφορές σε όλες τις κατηγορίες παιχνιδιών και αρκετές κονσόλες, ενώ για άλλη μια χρονιά αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο ο τομέας των τηλεοράσεων και των smartphones. Ο εορτασμός της Black Friday ξεκίνησε από τις ΗΠΑ, γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία και στα μέρη μας και πλέον θεωρείται θεσμός.



Τι αλλάζει φέτος;
Η κατάταση στην παρούσα φάση θέλει τα μαγαζιά ανοιχτά, οπότε δεν θα έχουμε τα εμπόδια του 2020. Οι αλυσίδες θα αρχίσουν να επικοινωνούν τις προσφορές τους από την Δευτέρα της ίδιας εβδομάδας, ενώ θα συνεχιστούν και στην Cyber Monday, δηλαδή τρεις μέρες μετά την Black Friday 2021.

Τι αναμένουμε στις κονσόλες;
Οι προσφορές θα είναι πολλές, ωστόσο αξίζει να εστιάσουμε περισσότερο στο τι αναμένουμε για τις κονσόλες. Όπως είναι λογικό, προσφορές στα next-gen συστήματα δεν θα υπάρξουν και δεν θα υπήρχαν ακόμη και αν το στοκ είχε επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Οι προσφορές για άλλη μια φορά θα κινηθούν γύρω από τα PS4 και Xbox One και ίσως και Nintendo Switch, για να φύγει και το τελευταίο στοκ που έχει απομείνει από τη φετινή χρονιά. Μόλις μάθουμε περισσότερα για το θέμα, τις επόμενες μέρες, θα κάνουμε και σχετικές αναρτήσεις.


Τι αναμένουμε στα περιφερειακά;
Σίγουρα θα δούμε μειώσεις τιμών και στα περιφερειακά και λογικά και στο PS VR, το DualShock 4 και το Xbox Controller, ενώ δεν αποκλείται να δούμε και κάτι στα Xbox Series Controllers και DualSense Controllers.

Τι αναμένουμε στα games;
Στα games αναμένουμε και τις περισσότερες προσφορές. Κάθε εταιρεία θα μειώσει τις τιμές σε παλαιότερες και νεότερες κυκλοφορίες και σίγουρα θα δοθεί η ευκαιρία να συμπληρώσετε τη συλλογή σας. Κάτι τέτοιο θα το δούμε και στα καταστήματα, αλλά και στα digital stores κάθε πλατφόρμας.

Τι αναμένουμε στις υπηρεσίες;
Σίγουρα και το PlayStation και το Xbox θα «τρέξουν» προσφορές για τις συνδρομές τους. Αναμένουμε περισσότερα γι’ αυτά τις επόμενες μέρες.

Και η Nintendo;
Η Nintendo, ως συνήθως, δεν θα ακολουθήσει στην Ευρώπη και την Ελλάδα το δρόμο των προσφορών στην Black Friday, τουλάχιστον σε επίπεδο κονσόλας. Για τις ΗΠΑ έχουν βγει ήδη κάποια πακέτεα και αναμένουμε επίσημη ενημέρωση από την ελληνική αντιπροσωπεία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*