Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2021: Σούπερ προσφορά για την τιμή της ετήσιας συνδρομής PS Plus

*
Η Black Friday 2021 συνεχίζεται για το PlayStation με την χαμηλότερη τιμή που έχουμε δει ποτέ για την ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία PS Plus, από την ημέρα που ισχύει η νέα full price. Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών της πως η 12μηνη συνδρομή για τις κονσόλες PS4 και PS5 θα πωλείται αυτές τις ημέρες έναντι €39,99. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν και να απολαμβάνουν όλες τις παροχές, όπως τα δωρεάν games κάθε μήνα, τον online αποθηκευτικό χώρο στο cloud, το multiplayer game και τις διάφορες προσφορές σε παιχνίδια. Η τιμή θα έχει ισχύ από σήμερα, υπάρχει ήδη διαθέσιμη σε πολλά ελληνικά καταστήματα με τη μορφή κάρτας και θα βγει στο PlayStation Store ηλεκτρονικά μετά τις 12.00 το μεσημέρι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bahamut zero
    • Πιθανώς χαζή ερώτηση. Αν αγοράσω από store, οι μήνες προστίθενται στη λήξη της συνδρομής μου, σωστά;

      • Algren
      • *Εάν υπάρχει υπόλοιπο χρόνου σε λογαριασμό με ενεργή συνδρομή, τότε οποιαδήποτε ανανέωση προστίθεται σε αυτό το υπόλοιπο.
        *Εφόσον δεν είναι απενεργοποιημένη η αυτόματη ανανέωση, τότε αυτή πραγματοποιήται σύμφωνα με την τελευταία ανανέωση(μήνα, 3μήνου ή 12μήνου).
        *Εάν ο λογαριασμός με ενεργή συνδρομή έχει ως κύρια κονσόλα κάποια που υπάρχουν και άλλοι λογαριασμοί, τότε απολαμβάνουν και αυτοί τα προνόμια της συνδρομής, όπως τα PS Plus games, το multiplayer κλπ.
        *Απαιτείται πάντα σύνδεση στο internet προκειμένου να ισχύουν τα προνόμια μιας συνδρομής.
        *Δεν προτείνεται multiplayer για λογαριασμούς που είναι από άλλη χώρα, μιας και γίνεται σύνδεση με τους servers που εξυπηρετούν εκείνη τη χώρα και το ping ανεβαίνει δραματικά σε κάποιες περιπτώσεις.
        *Κάποιοι servers δεν είναι "συμβατοί" μεταξύ τους, επομένως σε κάποια παιχνίδια δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το multiplayer με άλλες χώρες(λόγω πχ δικαιωμάτων).

        Ελπίζω να τα έγραψα σωστά.. Διαφορετικά διορθώστε με!! ;)

*