Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday: Δημοφιλέστερη κονσόλα στις Η.Π.Α. το Nintendo Switch

*
Όσοι gamers αποφάσισαν να ψωνίσουν κάτι τη Black Friday, φαίνεται οτι προτίμησαν μαζικά το Nintendo Switch. Η προσφορά της ιαπωνικής εταιρείας δεν άφησε ασυγκίνητο το κοινό κάτι που έφερε την κονσόλα στις κορυφαίες θέσεις των πωλήσεων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN Business, το Nintendo Switch ήταν ένα από τα πλέον δημοφιλή αντικείμενα της Black Friday.

Από την άλλη, αναλυτές της Wedbush Securities υποστηρίζουν πως αυτή η επιτυχία οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στο γεγονός οτι Xbox One και PlayStation 4 βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση διαδόχων, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2020.


Από παιχνίδια, νικητής αναδείχτηκε το Call of Duty: Modern Warfare, απόλυτα λογικό με την τιμή του να πέφτει στα $38 λόγω Black Friday και από κοντά ακολούθησαν τα FIFA 20, Madden NFL 20 και NBA 2K20.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*