Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2019 στο PlayStation Store

*
Απέχουμε μόλις μια εβδομάδα από τη Black Friday και ήδη ξεκίνησαν οι σχετικές προσφορές στο PlayStation Store. Έτσι λοιπόν έως και τις 2 Δεκεμβρίου 2019, οι κάτοχοι PlayStation 4 έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν με έκπτωση έως και 60% παιχνίδια όπως τα FIFA 20, NBA 2K20, Marvel's Spider Man, Borderlands 3, A Way Out, Resident Evli 2, Metro Exodus, Sekiro: Shadows Die Twice, Devil May Cry 5, The Outer Worlds, Crash Team Racing Nitro-Fueled, God of War, F1 2019, Monster Hunter World: Iceborne, Days Gone, Far Cry 5, Battlefield V και δεκάδες άλλα.

Black Friday 2019: Όλες οι προσφορές σε games και κονσόλες


Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η προσφορά για την ετήσια συνδρομή PS Plus, που ως τις 2 Δεκεμβρίου θα διατίθεται με έκπτωση της τάξης του 25%, οπότε από €59,99 θα πληρώσετε €44,99.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*