Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

BlazBlue Cross Tag Battle: Ανακοίνωση ευρωπαϊκής κυκλοφορίας

*
Η PQube ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει την έκδοση του BlazBlue Cross Tag Battle στην Γηραιά Ήπειρο, με επιβεβαιωμένες πλατφόρμες τα PlayStation 4 και Nintendo Switch. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα αν και γνωρίζουμε ότι θα είναι μεταγενέστερη της ιαπωνικής κυκλοφορίας, στις 31 Μαϊου, ενδεχομένως ακόμα και της αμερικανικής, στις 5 Ιουνίου. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το παιχνίδι, πρόκειται για ένα 2v2 2D fighting τίτλο στο ρόστερ του οποίου, περιλαμβάνονται χαρακτήρες από τα BlazBlue: Central Fiction, Persona 4: Arena, Under Night In-Birth Exe: Late και RWBY. Γενικά η Arc System Works δείχνει να βρίσκεται σε έναν δημιουργικό οίστρο, αφού αναπτύσσει παράλληλα και ένα παιχνίδι BlazBlue για κινητά, δίχως να έχει αποκαλύψει κάτι περισσότερο προς ώρας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*