Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

BlizzCon 2019: Ανακοινώθηκαν ημερομηνία, Virtual Tickets και το Key Art

*
Η Blizzard άρχισε τα ποσταρίσματα και τις ενημερώσεις για την BlizzCon 2019, ανακοινώντας το βασικό Key Art για την εκδήλωση, αλλά και τα virtual tickets. Όπως είναι λογικό, η παρουσία της Sylvana έχει δημιουργήσει κάποια ερωτηματικά για την παρουσία της στο επόμενο expansion, ενώ φαίνεται πως θα έχουμε νέα και για τη σειρά Diablo. Οι ήρωες που εμφανίζονται στο key art είναι οι Tracer, Barbarian, Sylvana, Egon Stetmann, Elise Starseeker και Mecha-Tyrael. Διαρροές δεν έχουν εμφανιστεί προς το παρόν, ωστόσο η Blizzard ανακοίνωσε πως τα Virtual Tickets θα βγουν στην αγορά για πώληση τον επόμενο μήνα.

Μετά την περσινή κακή της παρουσία, η Blizzard θέλει να δώσει ξανά δύναμη στην BlizzCon και ευχή όλων είναι η BlizzCon 2019 να είναι αρκετά καλύτερη από την αντίστοιχη εκδήλωση του 2018. Η BlizzCon 2019 θα λάβει χώρα από 1 έως και 2 Νοεμβρίου 2019, στο Anaheim της California.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*