Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

BlizzCon 2019: Αποκαλύφθηκε το πρόγραμμα και οι φήμες για μεγάλες ανακοινώσεις συνεχίζονται

*
Η BlizzCon 2019 βρίσκεται κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες μακριά μας και το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε για το event μαρτυρά ότι έρχονται μεγάλες ανακοινώσεις. Η τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη για την 1η Νοεμβρίου και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν αγώνες eSports, όπως το Overwatch World Cup Group Stage, οι Hearthstone Global Finals και τα StarCraft 2 World Championship Series Quarterfinals. Το ενδιαφέρον είναι πως στο κεντρικό stage, μετά την τελετή έναρξης, είναι προγραμματισμένα διάφορα panels, για τα οποία δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία, ενώ η ίδια η Blizzard σημειώνει ότι θα ανακοινωθεί το περιεχόμενό τους «σύντομα».

Όπως είναι λογικό, η φημολογία έχει ήδη ξεκινήσει και πέραν των όσων ακούσαμε πρόσφατα για Diablo 4 και Diablo 2 Remastered, αναμένουμε με ενδιαφέρον ενημερώσεις για τα World of Warcraft, Diablo,Overwatch και Warcraft III. Δείτε το πρόγραμμα της BlizzCon 2019 εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*