Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

BlizzCon 2021: Ανακοινώθηκαν τα Hearthstone: Forged in the Barrens και Hearthstone Mercenaries (video)

Κατά τη διάρκεια της BlizzCon υπήρχαν εννοείται και ανακοινώσεις για το Hearthstone. Πιο συγκεκριμένα, η Blizzard αναφεέρθηκε στο επερχόμενο expansion του παιχνιδιού, το νέο του έτος και ένα strategy RPG mode με την ονομασία Hearthstone Mercenaries που αναμένεται μέσα στο 2021. Όπως ανακοινώθηκε την περασμενη εβδομάδα έρχονται σημαντικές αλλαγές στο Hearthstone, με την εισαγωγή του 235 καρτών Core Set, που θα αντικαταστήσει τα Basic και Classic sets. Ακόμα θα υπάρχει το Classic Format, μέσω του οποίου θα μπορείτε να παίξετε λες και έχετε μεταφερθεί στο λανσάρισμα του Hearthstone το 2014.

Η άφιξη των παραπάνω σηματοδοτεί την ένρξη του Year of the Gryphon, που ταξινομεί και επεκτείνει τα spell cards σε επτά ομάδες και επιπλέον φέρνει μαζί του το Forged in the Barrens expansion. Οι παίκτες του Horde θα νιώσουν πως βρίσκονται σε οικείο περιβάλλον, στο Kalimdor με πολλές αναφορές στο original World of Warcraft. Στις 135 νέες κάρτες εμφανίζονται οι Shadow Hunter Vol'jin, οι quilboar raiders και ασφαλώς η σύζηγος του Mankrik. Επιπλέον θα προστεθούν 10 νέες legendary character cards και ένα νέο keyword - Frenzy - που ενεργοποιεί ένα εφέ την πρώτη φορά που ένα minion δέχεται ζημιά.


Τέλος, στο Hearthstone Mercenaries mode οι παίκτες θα δημιουργούν μια ομάδα με χαρακτήρες του Warcraft και Hearthstone, τους οποίους θα στέλνουν σε μάχες για να ανεβάζουν τα στατιστικά τους και να γίνονται θρύλοι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  Blizzard Entertainment

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

  Blizzard Entertainment

 • ΔΙΑΝΟΜΗ

  AVE

 • PEGI

  7+

 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

  • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
  • 3000 χαρακτήρες ακόμα
 • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*